Cuina tradicional
actualitzada i de proximitat

Som l’herència dels nostres orígens

Des del primer moment en què els teus peus travessen la porta de l’Arrels, estan trepitjant històries. En el lloc on ara ens trobem, hi va estar situat durant més de 50 anys un antic restaurant i museu de porrons típic i conegut a tota la zona. Un espai casolà i càlid que, malauradament, va patir una greu inundació fruit de les grans pluges de l’any 2019.

Després d’anys collint experiència en diferents restaurants, l’any 2020 i en plena pandèmia, vam decidir embarcar-nos en aquesta aventura. I vam voler fer-ho aquí a Prades, el lloc que ens ha vist créixer. Tota la nostra proposta gastronòmica gira entorn de l’herència de la nostra terra, de les receptes que des de ben petits ens van ensenyar els nostres avis i del respecte cap a la cuina tradicional catalana i els seus productes, però apropant-la al present de la cuina moderna.

Creiem en una gastronomia conscient i responsable

Treballem impulsats per l’estima cap a la nostra terra i la nostra cultura. Per això impulsem un estil de negoci que respecta i promou el comerç local i la producció de proximitat. Perquè només confiant en el nostre propi producte podem fer-lo romandre i créixer com feien els nostres avis.

Tot el sabor i qualitat de la nostra terra

La principal inspiració de cada un dels nostres plats són aquelles tardes que passàvem amb els nostres avis als fogons. Però no únicament hem après d’ells l’elaboració dels plats. Hem volgut portar al present les seves idees, la seva mirada envers la terra, els productes, la natura.


Per això treballem sota uns ideals de proximitat i respecte. Tots els plats de la nostra carta estan elaborats amb productes km 0, molts d’ells extrets del nostre propi hort, l’Hort de L’avi Quimet, que ens ofereix un producte fresc, proper i de temporada.


A més, estem plenament conscienciats amb el medi ambient. Cuinem de forma conscient, procurant al màxim no produir excedents ni malbaratar matèria primera. I a la nostra cuina no entra cap mena de producte químic: totes les nostres superfícies i utensilis són desinfectats amb aigua ozonitzada.

Reserva la teva taula